Tinga ett föl

Det finns möjlighet att tinga ett föl som föds året därpå. På så vis får du följa hela resan från betäckning till fölning.För att kunna tinga ett föl så lägger man en 40 % handpenning av köpesumman innan jag betäcker stoet, handpenningen betalas tillbaka om stoet inte skulle bli dräktig, fölet dör, föds med sjukdom/defekt eller inte går igenom veterinär besiktningen. Givetvis kontrakt skrivning. Full betalning sker när fölet är fött. Detta är till er som vill ha en avkomma efter ett specifikt sto jag har. Där kön på avkomman inte har någon betydelse. Då finns denna möjlighet, en trygghet för dig som köpare.

Nu kan ni boka ert föl från ett specifikt sto inför betäckningen-20. ett föl ifrån oss kostar 60000sekNär du har bestämt dig från vilket sto du vill tinga de ofödda fölet ifrån så skrivs kontrakt omgående. En trygghet för dig som köpare! Priset på ett föl 2020 ifrån oss på Team Kigers Of Frejes är 60000sek på våra svenskfödda föl.

De ston som går att boka är

Nova, Iberica, Teza,Tasa - Betäcks med Nito

Poppy- Betäcks med Tivo

Du kan alltid känna dig trygg i ditt val av köp när du väljer att boka ett ofött föl ifrån oss!

Som köpare så blir du regelbundet uppdaterad när stoet du har valt blir betäckt, under dräktigheten och jag erbjuder alltid mina köpare att få närvara när stoet skall föla.

Du är varmt välkommen till att höra av dig om du känner att detta är något för just dig!


Välj språk


Visdoms ord

"Remedial problems are, in almost every instance, the product of training error."

Gilla oss på FB

Vädret

Vädret Gnesta