Betäck ditt sto med Tivo eller Gringo!


Tivo
OBS! Nu Endast 2 platser kvar.
Till er som vill betäcka sitt sto med Tivo till våren! Från 1 januari - 15 april kan man boka sin plats med en bokningsavgift på 1500kr (dras av från språngavgiften). Från 15 april - 31 maj skall stoet vara på plats. Vi uppskattar om ni kommer på stoets brunst dag eller så nära brunsten som möjligt. Pris: Språng 6000kr 40 dygns dräktighet 3000kr. Dygnsavgift 100kr Det går inte att betäcka om stoet året därpå om stoet inte tar sig, därför vill vi få hit stona i god tid så vi har några brunster på oss. Ni är välkomna att höra av er vid fler frågor.

Full betalning på 9000kr skall betalas en vecka innan stoet kommer, 40 dygns avgiften betalas åter (intyg från veterinär) om stoet inte skulle vara dräktig eller betäcka om samma säsong. Kontrakt skrivs.

Betäckning sker för hand!

Tivo är 155cm, musblack.

En del av Tivos första avkommor födda 2018








Gringo


Till er som vill betäcka sitt sto med Gringo till våren! Från 1 januari - 15 april kan man boka sin plats med en bokningsavgift på 1500kr(dras av från språngavgiften) Från 15 april - 31 maj skall stoet vara på plats. Vi uppskattar om ni kommer på stoets brunst dag eller så nära brunsten som möjligt. Pris: Språng 5000kr 40 dygns dräktighet 3000kr. Dygnsavgift 100kr Det går inte att betäcka om stoet året därpå om stoet inte tar sig, därför vill vi få hit stona i god tid så vi har några brunster på oss. Ni är välkomna att höra av er vid fler frågor!

Full betalning på 8000kr skall betalas en vecka innan stoet kommer, 40 dygns avgiften betalas åter (intyg ifrån veterinär) om stoet inte skulle vara dräktig eller betäcka om samma säsong. Kontrakt skrivs.

Betäckning sker för hand!

Det är Gringos sista betäckningssäsong

Gringo är Lusitano/Kiger korsning 160cm, Perlino

Fler bilder på Gringo kan ni se på hans Instagram adaywithgringo



En del av Gringos avkommor





















Välj språk


Visdoms ord

"Remedial problems are, in almost every instance, the product of training error."

Gilla oss på FB

Vädret

Vädret Gnesta